magic submitter
De Bedste Varer og Bedømmelser

Westlab Epsom Salt Resealable Stand Up Pouch 1Kg

Westlab Epsom Salt

Westlab Epsom Salt Resealable Stand Up Pouch 1Kg

Beskrivelse
Epsom salt består af magnesium og sulfat, som kan bidrage til at forbedre sundheden på mange måder. En mangel på magnesium, som hjælper med at regulere aktiviteten af mere end 300 enzymer i kroppen kan bidrage til forhøjet blodtryk, hyperaktivitet, hjerteproblemer og andre sundhedsmæssige problemer, læger advarer.

Sulfat er afgørende for mange biologiske processer. Det hjælper til at skylle toksiner og danner proteiner i leddene, hjernevæv og mucin proteiner. Epsom salt bad er en sikker og nem måde at øge kroppens niveauer af både magnesium og sulfat. Store efter høj impact sport eller gentagne sportsgrene, hvor stammer kan forekomme. Fås i 1 kg

Min anmeldelse
Excellent seller og hurtig levering. Dette er en stor kvalitet Epsom salt. Traditionelt bruges i badet til at lindre trætte og ømme muskler. Det er fantastisk til det. Det er også fantastisk til at efterfyldning dit magnesium niveauer. De er de mest almindelige. Jeg er en stor tilhænger af naturlige produkter, og de billigere end potions og andre dyre sammenblandede. Jeg bruger det på mit ansigt efter eksfolierende. At eksfoliere, jeg bruger Dove sæbe kun og bland det med en stor knivspids natron og forsigtigt massere mit ansigt. Efter rinding denne off, jeg opløse nogle Epsom salte med varmt vand og dup det hele mit ansigt flere gange. Indrømmet, det ikke opløses særlig godt, og kornene tendens til at holde lidt, men jeg overlade det til for 10 minutter for at tørre. Det tørrer partikelholdigt ved den måde, og huden kan være lidt stram. Men efter skylning ud igen resultatet er fantastisk !! Blød, ekstremt glat og porer næsten usynlig! Pop lidt af fugtighedscreme på (jeg bruger enten bio olie eller kokosolie). Prøv det natten …. Næste morgen du ligner du har været til en spa og havde en meget dyre ansigtsbehandling! Det er store ting, og jeg stærkt anbefale det!

Se alle oplysninger om Westlab Epsom Salt Resealable Stand Up Pouch 1Kg

You must be logged in to post a comment Login