magic submitter
De Bedste Varer og Bedømmelser

Vera Wang Princess Eau de Toilette – 30 ml

Vera Wang Princess

Vera Wang Princess Eau de Toilette – 30 ml

 
Beskrivelse
Vera Wang Princess er en charmerende, frugtagtig og blomsterduft med Europa al den kærlighed og positivitet, at Vera Wang har bygget sit brand omkring. Princess, med sin sjove, frugtagtig og vanille aroma, er beregnet til den ubekymrede, selvsikker og frit åndrig pige; Det er en fortryllende fejring af moderne kvindelighed. Duften er strålende og fængslende – rig med vanilje, eksotiske blomster og saftige frugter, det er den perfekte gave til dem, der ønsker at frigive deres indre prinsesse. Prinsesse sikringer top noter af åkande, æble og mandarin med eksotiske guave, tuberose og Tiare over en base af vanilje, rav og forbudte skov.


Min anmeldelse
Så imponeret over dette produkt, og til den pris, at det er på her, når sammenlignet med de detailpriser, at da jeg modtog den første, jeg bestilte en anden med det samme.
Den mest langtidsholdbare duft jeg nogensinde har haft. Jeg vil sætte det på ved 7:30, og jeg vil stadig kunne lugte det på 5:00 !!
Jeg vil ikke tøve med at købe en anden til lager op og helt anbefale
Se alle oplysninger om Vera Wang Princess Eau De Toilette Spray

You must be logged in to post a comment Login